Stalo sa (mi)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nezaujimavi.

Mate pocit, ze ste pre svojich blizkych zaujimavi, alebo prave naopak? Nemyslim to v zmysle, ze ste zaujimav nejakymi povahovymi crtami, zovnajskom, peniazmi. Ale ci sa o vas niekto zaujima, ci sa vas uprimne spyta ako sa mate, aky bol film, ktori ste videli, ako bolo na koncerte, z ktoreho ste sa vratili o stvrtej rano. Ak ano, ste stastni ludia. Nie je to povznasajuci pocit, ked zistite, ze vas partner, s ktorym zijete, lepsie povedane spolunazivate, sa o vas vobec nezaujima. Ked sa rozpravate, iba o nom, jeho starostiach a radostiach. Akosi podvedome cakate uprimny zaujem aj o vas. Ten nechodi. Hmmmm .. Spociatku si to clovek ani nevsimne. Ale postupom casu si uvedomite, ze ste len akasi osoba, jenda z mnohych. Potom si zacnete vsimat, ako sa voci vam spravaju kolegovia, znami, ci vobec niekoho zaujimate. Ako sa citite, co prezivate. Neprajem nikomu ten pocit, ked zistite, ze ste vlastne nikto. Niekde som cital - ste len jednym z mhohych na svete, ale pre niekoho mozete byt celym svetom. Ach, ako tuzim ten pocit zazit!

Pers | stály odkaz

Komentáre

  1. Ked budes od ludi nieco ocakavat
    NIKDY sa nicoho nedockas. Ked nebudes ocakavat nic, ale nieco pre to robit, MOZNO sa niecoho dockas. Taky je zivot.
    publikované: 23.01.2005 19:03:19 | autor: Spirit (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Citil si
    ten pocit niekedy ku svojej terajsej partnerke a ona sa k Tebe tiez niekedy tak spravala ? Ak hej, tak sa to mozno este da opravit. Ak nie...
    publikované: 23.01.2005 22:11:11 | autor: essence (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Cim to je...
    ... ze nas tak vela v tom to case pise negativne blogy? Zeby bolo zle postavenie Marsu? :-)

    ... ale teraz vazne.
    Spirit - funguje to, pokial narazas na medziludske vztahy, inak je to variabilne

    Autorovi - uz som to sem raz pisal, ale... niekto kedysi povedal: "Pre kazdeho muza na svete existuje zena, ktoru mu staci len stretnut on jej bude rozumiet a ona ho pochopi."
    Ak si mal Tebou popisany problem s Tvojou partnerkou, nebola to ona.
    ONA sa raz ukaze. Len musis byt pozorny a striehnut okolo seba. Ved ani rybar by nic nechytil, keby pri svojich udiciach vzdy spal.
    publikované: 23.01.2005 23:17:20 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ja mám niekedy opačný pocit
    a vadí mi, keď sa ma moc vypytujú, pretože sú veci, o ktorých sa mi ťažko hovorí, alebo sa mi nechce k nim vracať. Nechávam to aj na mojich blízkych, nech mi povedia toľko, koľko mi chcú povedať a hovoria vtedy, kedy to je pre nich potrebné. Nech sa so mnou necítia nepríjemne, ako na výsluchu.
    publikované: 24.01.2005 08:57:50 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. re essence
    myslis to tak, ze niekedy v minulosti som bol nevsimavy ja, teraz ona ... je preto dost mozne, ze sa to da spravit?
    publikované: 24.01.2005 09:24:34 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. to bowden
    velmi zle som to podala - myslela som na to, ze ci si niekedy citil, ze ona je ta jedina pre Teba, ci si k nej niekedy citil tu nevyslovnu lasku a ci sa ten cit iba oslabil a este niekde v Tebe je...a ci ona niekedy citila, ze Ty si ten jediny...
    publikované: 25.01.2005 01:53:49 | autor: essence (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. to essence
    aha, uz chapem ... hmmm, az take city, ako si ich popisala, to neboli, ani z jednej ani druhej strany. Ale nieco predsa len muselo byt, ked sme spolu a ja sa snazim teraz vztah obnovit, dostat nase spoluzitie "do normalu".
    publikované: 25.01.2005 11:11:48 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014