Stalo sa (mi)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Volno.

Mal som kopu casu.
Minuly piatok a sobotu som bol sam sebe panom. Ziadna praca, povinosti. Mohol som si robit co som chcel. Pocasie bolo nadherne, slniecko svietilo, ale zima poriadna. Naordinoval som si kino (som kinomaniak), vystavu Brunovskeho, jedlo v meste v restike ktorej chcem, tulal som sa po meste, fotil, vychutnaval malo ludi. Citil som sa fajn, sam. Prisiel vecer, tma, este vacsia zima. Domov hadam nepojdem. Isiel som na pivo. Zrazu mi zostalo ako si trudno. Sam, to bola pricina. Ako som si samotu predtym vychutnaval, zrazu sa z nej stala tazoba. Poslal som par SMS, ci niekto nie je v meste ... Nikto, vsetci porozliezani mimo Bratislavy. Ostal som skutocne sam. Isiel som do ineho podniku, vacsieho, viac ludi. Rozmyslal som, ze sa tam s niekym zoznamim (samozrejme zenskeho pohlavia). Neslo to. Ked som si mal predstavit, ako sa - sam - prihovaram, pozyvam na drink, skusam rozhovor s dievcatami, co tam boli po dvojiciach, pripadal som si divne. Ako by zareagovali? Poslali ma prec? Nevsimali si ma? Znudene akceptovali? Tesili sa, ze usetria nejake peniaze? Tak som ostal sam, aj na druhy den. A ja tak tuzim byt s niekym. Bola az taka zima, ze som z toho ochorel.

Pers | stály odkaz

Komentáre

  1. A ako sa ti páčil Brunovský?
    Aj ja sa naňho chystám a veľmi sa teším na celú zbierku, len neviem, koľko času si na to vyhradiť - či mi stačí v týždni bežať z práce alebo si to nechať na víkend?
    publikované: 02.02.2005 13:30:45 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Brunovsky
    je toho vela, vybehnut po praci urcite nestaci. Expozicia je v celom Palffyho palaci (okrem jednej miestnosti, kde je jedna instalacia, aj ta stoji za to). Zalezi, ako podrobne sa chces venovat pracam, mne to tusim trvalo 2 hodiny a dopodrobna som exponaty nestudoval ....
    publikované: 02.02.2005 13:41:59 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. samota
    mi vzdy vyhovovala, ale ked som vedel, ze budem cely den moct byt sam, radsej som vzdy dopredu (bud rano alebo den pretym) zavolal kamosom, co budu robit vecer :-)
    Cez den sa to da, clovek si oddychne, ma cas premyslat.
    Vecer potom premysla o tom, o com by nemusel :-)
    publikované: 02.02.2005 17:00:11 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. vyzera to tak
    ze snaha o ozivenie vztahu vysla nazmar ? :(
    publikované: 02.02.2005 21:48:03 | autor: essence (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. to essence
    myslis u nma? zatial ano ... je to dlhodoby proces :) alebo mozno bude jeden kratky proces ... clovek nikdy nevie.
    publikované: 02.02.2005 22:55:27 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014