Stalo sa (mi)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vcerajsia noc.

Po nie prilis vydarenom koncerte kubancov na bratislavskom hrade som sa vybral pesi do mesta. Bolo cosi po desiatej, teplo, prijemne. V centre ma vela ludi. Nikto znamy.

Uz pri vychode z nadvoria hradu sa nedalo nevsimnut obrovsky kotuc zaveseny nizko nad Petrzalkou. Bol za miernymi oblacikmi, tie boli akurat priehladne, aby mesiac bolo vidiet v celej jeho krase a dodavali mu atmosferu cohosi tajomneho. Sprevadzal ma celu cestu, tu sa vynoril spoza hradieb, tam zase spoza fasady domu. Musel som sa na neho divat, nastastie som do nikoho nevrazil. Bol som sam. Romanticky kutik mojej duse zaupel a strasne si zelal byt prave teraz s NIEKYM, sediet pri Dunaji, pozerat na tu nadheru a mlcat.

Obdivovat.

Vcera bol na programe "Obloha" nadherny program.


zo života | stály odkaz

Komentáre

  1. Videla som,
    ten nádherný mesiac mi nakúkal cez žalúzie do obývačky :o))
    publikované: 22.06.2005 10:21:25 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ja som vcera vecer
    stala na balkone, medzi prstami som prepletala hmlisty opar ovijajuci zlatisty kruh... este aj dnes mam na dlaniach male trblietky
    publikované: 22.06.2005 10:36:50 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. co sa
    tyka mna, :)) ja sm ho videl nad teskom :)) ale bol fakt unikatny...
    publikované: 22.06.2005 10:47:54 | autor: zoll (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. no ja som z ineho regionu, ale...
    ten mesiac bol fakt velky.. len ci ta potvora neovplyvnila nas havarovany server a vsetky nestastne zhody okolnosti....
    publikované: 22.06.2005 11:51:50 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. mesiac
    nas a vsetko naokolo naozaj ovplyvnuje viac, ako sme schopni priznat...mna neuveritelne fascinuje, to viem naisto. To ze ma zaroven aj ovplyvnuje dokazat nemozem,ale to tiez viem naisto. Spln mesiaca nad morom je fantasticky:) Bola som sa vcera kochat:)
    publikované: 22.06.2005 13:51:21 | autor: essence (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. my
    nemame more .... :-((
    vcera som aj nad tym premyslal, spominal sa tu spln mesiaca na spanok, naladu a ine pochody, ale ja som sa vyspal celkom dobre. Na mna spln neposobi? Alebo pozitivne? Ojojoj, to by bolo fajn, aspon by som mal istotu, ze raz za 4 tyzdne budem mat dobru naladu :-))
    publikované: 22.06.2005 13:57:49 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. ahojte...
    takze najskor sa chcem vyjadrit k tomu mesiacu... ANO bol velky, ziarivy a krasny... i ked som uz videla aj vacsi, asi pred mesiacom a dost ma to soklo, lebo mi pripomenul bozskeho bruca...

    po druhe... akoze ziaden znamy???ja som na tom koncerte bola... mozno sme sa aj videli... mal si do mna kopnut... a nemyslim, ze bol nevydareny... bol skvely, hudba fenomenalna... publikum strasne... nudne, trapne...

    a príjemne teplo... :o.)
    publikované: 22.06.2005 16:09:38 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. ywana
    jaaaajjjjj a ktora z tych troch na podiu si bola Ty? :-)
    ja som stal takmer cely cas (okrem cakania v rade pri jedinom vydajnom mieste na napoje) tesne pred zvukarmi. A koncert - kapela ako taka bola super, ako len kubanci mozu byt. Pre mna bol zly vyber placu, strasne velky priestor a relativne malo ludi, velke podium kde sa stracali, nedochadzalo k interakcii medzi podiom a hladiskom, zly zvuk ... toto mi vadilo a preto bol pre mna koncert sklamanim. Keby to bolo trebars v Babylone... sice by sme sa uvarili, ale boli by sme stastni z muziky, ktoru by sme tam vnimali.
    publikované: 22.06.2005 16:23:35 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014