Stalo sa (mi)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

V noci.

Nemozem spat.
Casto sa mi stava, ze sa citim unaveny a tesim sa, ako o desiatej zalahnem, dobre sa vyspim, o siestej rano vstanem cerstvy ako rybicka. Ale ... neraz (a stalo sa mi to aj tuto noc) som o tej desiatej sice zaspal, ale o pol ci tristvrte hodinku ma nejakz suchot buchot prebral a teraz nemozem spat a o druhej v noci pisem spot. Zvycajne mam osvedceny uspavaci prostriedok - ked lezim a citam hocijako dobru knihu, zvycajne po 5-10 stranach zaspim. Dnes som uz precital asi 50 a stale nic... Ozaj, co mate prave rozcitane? Ja Kunderu - Neznesitelnu lahkost. Dobru noc. P.S.: inak som strasne rad, ze sa nebudim uprostred noci kvoli niekomu, ako sa mi to donedavna stavalo.

Pers | stály odkaz

Komentáre

  1. citam
    jednu z Coelhovych kniziek - asi treti krat, na podnet mojho priatela. Je dobry, ale zistila som, ze nie vzdy ho mozem citat.
    publikované: 04.02.2005 07:57:46 | autor: essence (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Coehlo
    necital som od neho nic. Tym, ze v knihkupectvach je na mraky jeho prekladov, mam akysi (zrejme nezmyselny) mierny despekt, ci to nie je len modna vlna. Z juhoamerickych autorov som cital co-to od Borgesa, Marqueza, predpokladam, ze je to nieco podobne. Nehovoriac o tom, kolko neprecitanych a rozcitanych kniziek sa mi nakopilo na nocnom stoliku a kolko ich caka v kniznici ... aach, kde len zobrat na to cas?
    publikované: 04.02.2005 12:26:17 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Nikto to tu neprezije
    od Jerry Hopkinsa a Dannyho Sugermana.
    Ak by ste niekto nemali ani sajnu - je to o Jimovi Morrisonovi a The Doors... real.
    publikované: 04.02.2005 21:00:19 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014