Stalo sa (mi)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Styria taknisti a pes II.

Dufam, ze ma essence nezazaluje za ukradnuty nazov...

Pri precitani ziadosti o "surnu pomoc" :-) som si uvedomil, ake jednoduche je dnes byt "odbornikom". Preco sa to essence pytala? Ved staci natypovat par pismen do prehliadaca, par pismen do vyhladavaca a par klikov na najdene stranky a hop! mame co sme chceli. Kde je dnes ten rozdiel medzi odbornikom, clovekom vyznajucim sa, scitanym, ktory si da dokopy suvislosti a klikacom na webe? Najst informacie je dnes velmi jednoduche. Vyznat sa je velmi tazke.

Castokrat sa dostavam do situacie "prehltenia". Ked mam nejaky cas, mozem hladat, citat, studovat na webe co len chcem, zistim, ze je toho tak vela, co na webe je a co by som chcel obsiahnut, ze rezignovane chodim zo stranky na stranku (v mojom pripade z feedu do feedu v RSS citacke) a cakam, co ma osvieti. Inokedy sa zacitam do clanku, ale po case zacnem pochybovat, ci je pre mna prinosom. Nie ze by ma nebavil, ale hodinu po jeho precitani zabudnem, o co v nom islo.

Viem, kazdy si ma najst to svoje, ocistit relevantne informacie od balastu. Kto to nedokaze, asi nevie co chce. Je pravdepodobne, ze je to aj moj pripad. Budem sa musiet o tom s niekym porozpravat :-)

Neobjavil som ziadnu ameriku, to mi je jasne. Pri komentaroch na clanok essence som si zatipoval, pri ktorom komente sa objavi nejaky link. Dlho to netrvalo :-)

Inak si myslim, ze essence vie velmi dobre, ako na googli, imdb najst rychlo odpoved na svoju otazku. Tusim jej islo o nieco ine.


zo života | stály odkaz

Komentáre

  1. a just
    Ta zazalujem :))) Mas pravdu, viem si to najst, ale skor mi slo o to nieco ine :)
    publikované: 01.10.2005 00:46:39 | autor: essence (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014