Stalo sa (mi)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Predplatne.

Nechodi, stale nechodi....

Je to uz niekolko mesiacov, co som sa rozhodol predplatit jeden casopis-tyzdennik (jediny vseobjimajuci, ktory sa tu da citat). Co som si od toho sluboval? Ze si nebudem musiet kazdy pondelok spomenut kupit ho v stanku. Ze budem mat pristup na internetovu verziu.

Realita? Casopis mi chodi pravidelne. Kazde dva tyzdne, ked je lepsi mesiac. Dostal som heslo na pristup na internet. Potom som zistil, ze po tyzdni su vsetky clanky uvolnene a nie je treba ziadne heslo. Nie je to dennik, clanky maju dlhsiu platnost, aj ked reaguju na sucasnu situaciu, teda vyhoda hesla rychlo straca vyznam.

Pisal som, samozrejme, vydavatelovi. Nic s tym nevedia urobit. Mala utecha-nie som jediny, co ma rovnake problemy. Nic to vsak nemeni na tom, ze som zaplatil za nieco, co nedostavam. Od reklamacie na poste si nic neslubujem.

Myslite, ze si predplatim dalsi rocnik?


zo života | stály odkaz

Komentáre

  1. myslim
    ze vyhoda v tomto pripade je prave na dedine, kde sa postar/ka s kazdym pozna, aj ludia navzajom sa poznaju a nikto by si nedovolil...
    publikované: 18.04.2006 08:27:26 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014