Stalo sa (mi)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Par slov o diskusii.

Uz davnejsie som chcel napisat par postrehov na tuto temu.

Som ale lenivec, tak nic doteraz na tuto temu nevzniklo. Ale tento clanok ma "nakopol". Velmi sa mi paci a suhlasim s nim. To, ze sa na Slovensku nediskutuje, ale vacsinou nadava a posilnuje vlastne ego (skryto, za anonymitou), som spozoroval davnejsie a preto diskusie k clankom na spravodajskych serveroch necitam. Na smeckarskom blogu necitam nic, okrem tohoto, ale diskusie som prestal citat po par dnoch. Vdaka servilnym zamestancom, ktori musia obhajovat neobhajitelne (napr. svojho zamestnavatela SME) a inym magorom, ktori musia byt v kazdej druhej reakcii.

Diskusie, ktore citam, su samozrejme tie k mojim clankom (ak sa nejake objavia   ) a na viac-menej odbornych serveroch ako zive.sk, paladix.cz, grafika.cz ... Citam ich samozrejme aj k inym clankom na blog.sk. Ale .... nemam rad, ked je prispevkov v diskusii prilis vela, alebo ked sa to zvrhava k nechutnostiam, co sa aj tu, sice v malej miere, ale vyskytlo. V poslednej dobe ma napr. odradza citat clanky a reakcie na hoga-foga. Pocet komentarov je 20 - 80 .. no uznajte, kto to ma vsetko citat?    Asi polovicu si pise hogo sam, resp. ako reakcie na reakcie a z blogu sa tak stava taky maly messenger ... Nechcem, aby ste si mysleli, ze ho odsudzujem .. je mi to jedno. Jednoducho ho nebudem citat. Je to ale tiez jedna vzorka diskutujucich. (Nechapem ale, kedy to stiha...mat tak jeho kopu volneho casu a vole!)

Osobitna kapitola su notoricki akteri "flame wars" ... co dokazu na seba nakydat "nikonaci" a "canonisti" ... rozum sa mi zastavuje.


zo života | stály odkaz

Komentáre

  1. bowden, vidíš, ty hoga čítať nebudeš
    lebo je k jeho článkom veľa reakcií, a hogo si ťa našiel, lebo ako vravíš má kopu voľného času :-) za túto reakciu ti ďakujem. život je o pestrosti. to čo jeden považuje za dôležité a usiluje sa o to, to druhému "vadí". a tak je to ok. ako sa hovorí, proti gustu žiaden dišputát. :-)
    publikované: 03.04.2006 23:52:53 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ozvem
    sa :)
    publikované: 05.04.2006 01:29:37 | autor: essence (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014